Vilka är vi?
Från vänster: Lina Israelsson, Hanna Hamrén & Hanna Bergkvist.
Doomie Design
Vi skapar den rätta känslan!
Om oss och våra tjänster
Doomie Design är en Homestyling- och Eventdekorfirma verksamma i Stockholmsområdet som utgörs av Hanna Hamrén - VD, Inredare & Eventstylist, Lina Israelsson - Säljare, Inredare & Eventstylist samt Hanna Bergkvist - Marknadsansvarig, Inredare & Eventstylist.

Inredning och dekor är en konst. För att få till den rätta känslan vid varje tillfälle krävs en mix av både passion och kunnande. Vi på Doomie Design hjälper dig att hitta den där känslan – och ser till att den blir verklighet. För oss är ingenting omöjligt och vi bryr oss om detaljerna som gör skillnaden. Det är roligt och lätt att ha med oss att göra och hos oss finns bred erfarenhet av högklassig service och lyckade jobb som inredare och dekoratörer. Du kan lita på att vi alltid ser till att göra det där lilla extra. Vi brinner helt enkelt för inredning och erbjuder huvudsakligen två tjänster: Homestyling och Eventdekor.

Homestyling är en tjänst som innebär att du får hjälp av professionella inredare att presentera din bostad på bästa möjliga sätt inför försäljning. Med hjälp av vår kompetens inom området samt erfarenhet, kan vi skapa nya lösningar som framhäver bostadens bästa sidor. Vi har ett stort lager med möbler, belysning, textilier och inredningsdetaljer vilket gör att vi kan förvandla vilken bostad som helst till en pärla!
Vi samarbetar med flertalet mäklare så som en mängd Notarkontor (Hammarby Sjöstad, Vasastan, Bromma, Farsta etc.), Erik Olsson Vasastan, Fastighetsbyrån Enskede, Bo Sthlm mfl.

Eventdekor innebär att vi kan hjälpa till med dekoren på såväl den stora företagsfesten som på det intima bröllopet, dopet eller baby showern. Vi tar fram skräddarsydda helhetslösningar i enlighet med era specifika behov, önskemål och förutsättningar. Genom att vi själva inte lagerför några större kvantiteter av rekvisita, utan istället hyr in material vid behov, har vi möjlighet att handplocka det allra bästa på marknaden för varje specifikt tillfälle – allt för att kunna erbjuda dig högklassig dekor!

Är du i behov av att hyra tält? Då har vi även ett nära samarbete med tältföretaget Frans August, vilket innebär att du som kund kan få en kontaktperson istället för flera mellanhänder om du både vill hyra tält och köpa in lining. Lining innebär att man klär in antingen väggarna eller innertaket, alternativt båda med vackert tyg, vilket kan ses på flertalet av våra bilder under Projekt.
Utmärkelser
Best of Houzz 2017 - DesignSparats i 1000 idéböcker

Genom att fortsätta använda den här hemsidan, godkänner jag att Doomie Design och Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra deras respektive produkter och tjänster, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info om Doomie Designs sekretesspolicy och Houzz sekretesspolicy.